Auditor Wewnętrzny BRC Food v9

O szkoleniu

Dlaczego szkolenie u nas?

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

Dlaczego warto wziąć udział?

KORZYŚCI

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardem BRC Food - w nowej odsłonie

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania 

Kto powinien wziąć udział?

PROFIL UCZESTNIKA

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane

Program szkolenia

1. Wymagania BRC Food v9

2. Audit BRC wg normy ISO 19011:2018

 

Szkolenie zostało podzielone na 9 szczegółowych modułów tematycznych

W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i  stosować wiedzę w praktyce

 

MODUŁY

- Zaangażowanie najwyższego kierownictwa

- Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP

- System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności

- Standardy dotyczące zakładu

- Kontrola produktu

- Kontrola procesu

- Personel

- Strefy produkcyjne

- Audit wg normy ISO 19011:2018

Czas trwania

2 dni, 9.00 - 16.00

Prelegenci

Auditor Wiodący Food Safety Management System, Certyfikowany Trener Zarządzania

Terminy i miejsca

Zapoznaj się z aktualnymi terminami tego szkolenia bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.

Sala dobierana tydzień przed szkoleniem

Łódź

woj. łódzkie

Sala dobierana tydzień przed szkoleniem

Bydgoszcz

woj. kujawsko-pomorskie

Sala dobierana tydzień przed szkoleniem

Poznań

woj. wielkopolskie

Sala dobierana tydzień przed szkoleniem

Gdańsk

woj. pomorskie

- MS Teams
- stabilne łącze internetowe
- konieczny mikrofon i słuchawki lub sprawne audio w laptopie
- wskazana kamera

Rejestracja

Cena netto - stacjonarne
1 450
+23% VAT
Cena zawiera:
  • udział w zajęciach
  • materiały szkoleniowo-konferencyjne
  • certyfikat uczestnictwa (zobacz wzór )
  • serwis obiadowy
  • przerwy kawowe
Zapisz się
Cena netto - online
1 350
+23% VAT
Cena zawiera:
  • udział w zajęciach
  • materiały szkoleniowo-konferencyjne
  • certyfikat uczestnictwa (zobacz wzór )
Zapisz się

Organizator

Lubuski Instytut Jakości
66-400 Wawrów
Brzozowa 19C
woj. lubuskie
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma szkoleniowo-doradcza zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności Świadczymy również usługi rekrutacyjne na stanowiska specjalistyczne i managerskie dla obszarów: zapewnienie i ko...
FAQ

Najczęściej zadawane pytania

Prosimy o przejście do sekcji Zapisz się, aby wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.

Przesłanie zgłoszenia do 10 dni przed datą szkolenia.

Płatność na podstawie faktury pro-forma, tydzień przed szkoleniem.

Najszybszym sposobem kontaktu z organizatorem i uzyskania dodatkowych informacji jest wypełnienie formularza kontaktowego. Możesz też zadzwonić do organizatora.
Kontakt

Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz

Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Wybierz termin wydarzenia
Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Uzupełnij wiadomość
Potwierdź, że nie jesteś botem.
Musisz zaakceptować regulamin.

Dane kontaktowe

Lubuski Instytut Jakości
66-400 Wawrów Brzozowa 19C
Powiadomienia o nowych terminach

Zapisz się, aby otrzymywać powiadomienia o nowych terminach tego wydarzenia!