O szkoleniu
Dlaczego szkolenie u nas?
W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję
Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej
Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze
KORZYŚCI
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z standardem BRC Food - w nowej odsłonie
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę przed ewentualnymi problemami z jakością i bezpieczeństwem żywności
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania
PROFIL UCZESTNIKA
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, inne osoby zainteresowane
Program szkolenia
1. Wymagania BRC Food v9
2. Audit BRC wg normy ISO 19011:2018
Szkolenie zostało podzielone na 9 szczegółowych modułów tematycznych
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
MODUŁY
- Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
- Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP
- System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- Standardy dotyczące zakładu
- Kontrola produktu
- Kontrola procesu
- Personel
- Strefy produkcyjne
- Audit wg normy ISO 19011:2018
Czas trwania
Terminy i miejsca
Zapoznaj się z aktualnymi terminami tego szkolenia bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.
Łódź
woj. łódzkie
Bydgoszcz
woj. kujawsko-pomorskie
Poznań
woj. wielkopolskie
Gdańsk
woj. pomorskie
- stabilne łącze internetowe
- konieczny mikrofon i słuchawki lub sprawne audio w laptopie
- wskazana kamera
Rejestracja
- udział w zajęciach
- materiały szkoleniowo-konferencyjne
- certyfikat uczestnictwa (zobacz wzór )
- serwis obiadowy
- przerwy kawowe
Brak miejsc. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Termin nieaktualny. Wybierz inny termin powyżej, bądź wypełnij formularz, aby zapytać o planowane nowe terminy.
- udział w zajęciach
- materiały szkoleniowo-konferencyjne
- certyfikat uczestnictwa (zobacz wzór )
Brak miejsc. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Termin nieaktualny. Wybierz inny termin powyżej, bądź wypełnij formularz, aby zapytać o planowane nowe terminy.
Organizator

Najczęściej zadawane pytania
Przesłanie zgłoszenia do 10 dni przed datą szkolenia.
Płatność na podstawie faktury pro-forma, tydzień przed szkoleniem.
Masz pytania? Napisz do nas
