Szkolenie
AUDITOWANIE DOSTAWCÓW PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO
O szkoleniu
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników szkolenia z zasadami auditowania dostawców.
Kto powinien wziąć udział?
Auditorzy dostawców, szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, branży HORECA, członkowie zespołu ds. HACCP, handlowcy, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Program szkolenia
- wprowadzenie do auditowania dostawców;
- zarządzanie programem auditowania dostawców;
- zasady prowadzenia auditu zgodnie z ISO 19011:2002;
- dokumentacja auditowa;
- auditowanie dostawcy-rolnika;
- auditowanie zakładów przetwórczych;
- auditowanie dostawców maszyn oraz opakowań.
- zarządzanie programem auditowania dostawców;
- zasady prowadzenia auditu zgodnie z ISO 19011:2002;
- dokumentacja auditowa;
- auditowanie dostawcy-rolnika;
- auditowanie zakładów przetwórczych;
- auditowanie dostawców maszyn oraz opakowań.
Czas trwania
1 dzień
Prelegenci


Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Akademia.
Weź udział
Cena 1
objęta stawką 23% VAT
399
PLN
Cena zawiera:
- udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe, zaświadczenie, przerwy kawowe oraz lunch.
Weź udział
Wydarzenie nieaktualne. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Organizator
FAQ
Najczęściej zadawane pytania
Prosimy o przejście do sekcji
Weź udział, aby
wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje
się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.
Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie formularza faksowego (http://www.tuevpolska.pl/files/Formularz.pdf) lub on-line (http://www.tuevpolska.pl/szkolenia_dla_firm/) oraz uiszczenie opłat, zgodnie z informacjami w nim zawartymi.
- Chcesz wiedzieć więcej? Napisz do nas! lub zadzwoń!
Kontakt
Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz
Dane kontaktowe
TŪV SŪD Polska Sp. z o.o.
00-252 Warszawa
Podwale 17