O szkoleniu
Szkolenie zostało przygotowane dla laboratoriów wykonujących badania
mikrobiologiczne próbek wody i żywności.
W trakcie szkolenie zostaną omówione:
- kontroli podłoży płynnych namnażających
- zasady kontroli podłoży stałych namnażających
- zasady kontroli podłoży stałych selektywnych
- zasady kontroli podłoży do potwierdzeń
- zasady kontroli testów do przeprowadzeń
- zasady konstruowania i oceny kart kontrolnych współczynnika żyzności
- zasady dokumentowania powyższych zadań
Dla osób kontrolujących podłoże mikrobiologiczne.
Program szkolenia
Szkolenie zostało przygotowane dla laboratoriów wykonujących badania
mikrobiologiczne próbek wody i żywności.
W trakcie szkolenie zostaną omówione:
- kontroli podłoży płynnych namnażających
- zasady kontroli podłoży stałych namnażających
- zasady kontroli podłoży stałych selektywnych
- zasady kontroli podłoży do potwierdzeń
- zasady kontroli testów do przeprowadzeń
- zasady konstruowania i oceny kart kontrolnych współczynnika żyzności
- zasady dokumentowania powyższych zadań
Czas trwania
Terminy i miejsca
Zapoznaj się z aktualnymi terminami tego szkolenia bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.
Rejestracja
- udział w zajęciach
- materiały szkoleniowo-konferencyjne
- certyfikat uczestnictwa
Brak miejsc. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Termin nieaktualny. Wybierz inny termin powyżej, bądź wypełnij formularz, aby zapytać o planowane nowe terminy.
Organizator

Najczęściej zadawane pytania
Masz pytania? Napisz do nas
