O szkoleniu
Szkolenie składa się z wykładów, ćwiczeń praktycznych oraz dyskusji, w trakcie których uczestnik nabywa zarówno wiedzę teoretyczną jak i praktyczną.
Kto powinien wziąć udział?
- Kandydatów na Auditorów Wewnętrznych SZBŻ
- Pełnomocnikó SZBŻ lub Systemów Zarządzania HACCP i EN ISO 9001
- Pracowników odpowiedzialnych za bezpieczeństwo żywności w organizacji
- Osób chcących poznać wymagania normy PN-EN ISO 22000:2006 lub doskonalić metody i techniki auditowania ww. standardu
- Pełnomocnikó SZBŻ lub Systemów Zarządzania HACCP i EN ISO 9001
- Pracowników odpowiedzialnych za bezpieczeństwo żywności w organizacji
- Osób chcących poznać wymagania normy PN-EN ISO 22000:2006 lub doskonalić metody i techniki auditowania ww. standardu
Program szkolenia
- Wprowadzenie do wymagań systemu bezpieczeństwa żywności
- Struktura Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
- Wymagania normy PN-EN ISO 22000 wraz z omówieniem praktycznych aspektów zarządzania bezpieczeństwem żywności
- Wymagania prawne Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
- Rodzaje auditów Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
- Kwalifikacje, umiejętności i cechy osobiste auditora
- Fazy auditu (planowanie, realizacja, zakończenie)
- Ustalanie dowodu obiektywnego
- Klasyfikacja niezgodności
- Dokumentowanie niezgodności
- Raportowanie wyników z auditu oraz poauditowe działania korygujące
- Struktura Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
- Wymagania normy PN-EN ISO 22000 wraz z omówieniem praktycznych aspektów zarządzania bezpieczeństwem żywności
- Wymagania prawne Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
- Rodzaje auditów Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
- Kwalifikacje, umiejętności i cechy osobiste auditora
- Fazy auditu (planowanie, realizacja, zakończenie)
- Ustalanie dowodu obiektywnego
- Klasyfikacja niezgodności
- Dokumentowanie niezgodności
- Raportowanie wyników z auditu oraz poauditowe działania korygujące
Czas trwania
2 dni
Prelegenci

Trener posaida praktyczne doświadczenie w zakresie wdrażania, nadozrou i auditowania Systemu Zarządzania Bezpieczeństem Żywności wg wymagań normy
PN-EN ISO 22000. Jest osobą czynnie współpracującą z międzynarodowymi jednostkami certyfikującymi.
PN-EN ISO 22000. Jest osobą czynnie współpracującą z międzynarodowymi jednostkami certyfikującymi.
Terminy i miejsca
To szkolenie nie ma aktualnych terminów. Wyślij zapytanie o nowe terminy bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.
BDG Hossa
40-750 Katowice
T. Boya-Żeleńskiego 108
woj. śląskie
Rejestracja
Wybierz termin:
Cena 1
netto
790
zł
Cena zawiera:
- zaświadczenie BDG Hossa, komplet materiałów szkoleniowych, catering
Zapisz się
Wydarzenie nieaktualne. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Organizator

Biuro Doradztwa Gospodarczego HOSSA
40-750 Katowice
Boya - Żeleńskiego 108
woj. śląskie
Jesteśmy firmą doradczą zajmującą się wdrażaniem systemów zarządzania według norm ISO, prowadzimy również szkolenia z zakresu ISO oraz zajmujemy się obsługą firm w zakresie ochrony środowiska. Naszym celem jest zapewnienie Państwu prostych lecz skute...
FAQ
Najczęściej zadawane pytania
Prosimy o przejście do sekcji
Zapisz się, aby
wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje
się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.
Warunkiem uczestnictwa jest przes przesłanie wypełnionego formularza zgłoszenia dostępnego na stronie www.hossa.biz
Forma płatności: przelew, gotówka
Forma płatności: przelew, gotówka
- Chcesz wiedzieć więcej? Napisz do nas! lub zadzwoń!
Kontakt
Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz
Dane kontaktowe
Biuro Doradztwa Gospodarczego HOSSA
40-750 Katowice
Boya - Żeleńskiego 108
Powiadomienia o nowych terminach