Szkolenie: Monitorowanie alergenów w zakładzie produkcyjnym i gastronomii

Wyszukiwanie
Słowo kluczowe:
Np.: temat, miasto, nazwa organizatora...

Adres WWW wydrukowanej strony: https://eventis.pl//szkolenie/monitorowanie-alergenow-w-zakladzie-produkcyjnym-i-gastronomii-69537

Informacje o szkoleniu

  • Monitorowanie alergenów w zakładzie produkcyjnym i gastronomii


    ID szkolenia: 69537
    Typ: Szkolenia
    Branża/temat: Jakość Prawo
  • Adres szkolenia:

    budynek Kolmex
    Grzybowska 80/82
    00-844 Warszawa
    woj. mazowieckie
  • Termin szkolenia:

    Data: 11.10.2017
    Godziny zajęć (czas trwania):
    1 dzień, 6 godz.
  • Organizator szkolenia:

    Akademia Wiedzy Użytecznej LeoPard
Zadaj pytanie:
Zgłoś uczestnictwo:

Opis szkolenia

Informacje podstawowe o szkoleniu:

Celem szkolenia jest zapoznanie z zagrożeniami wynikających ze stosowania alergenów, ich prawidłowym znakowaniem oraz głównych czynników ryzyka w zakresie bezpieczeństwa i zarządzaniem w zakładzie.

Szkolenie skierowane jest do:

zkolenie skierowane jest do technologów, gastronomów, specjalistów, kierowników i pracowników służb kontroli odpowiedzialnych za autentyczność i bezpieczeństwo żywności.

Program szkolenia:

Alergeny w żywności – rodzaje, charakterystyka, poziomy występowania, poziomy alergenów dla osoby uczulonej
Alergeny w zakładzie produkcyjnym i gastronomii - obligatoryjna lista alergenów
Informacje o alergenach dla konsumenta – znakowanie informacją o alergenach
Metody badawcze stosowane do monitorowania alergenów w zakładzie
Identyfikowalność w zakładzie produkcyjnym, program kontroli alergenów


Miejsce szkolenia: Warszawa, ul. Grzybowska 80/82 (budynek KOLMEX)
Termin: 11.10.2017 r. 10.00-15.15
Cena: 590,- zł, cena zawiera udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe, zaświadczenie o ukończeniu szkolenia, serwis kawowy, lunch

Informacje o prelegentach:

Szkolenie zostanie poprowadzone przez pracownika Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, posiadającego wieloletnie doświadczenie w badaniach analitycznych, sensorycznych, prowadzeniu szkoleń, autora wielu publikacji naukowych i popularno naukowych.

Koszt i warunki udziału

Ceny:

  • 5 - .

Cena zawiera:

zawiera udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe, zaświadczenie o ukończeniu szkolenia, serwis kawowy, obiad.

Dofinansowanie z UE:

Nie.

Warunki udziału i przyjmowania zgłoszeń:

Szkolenie zostanie poprowadzone przez pracownika Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, posiadającego wieloletnie doświadczenie w badaniach analitycznych, sensorycznych, prowadzeniu szkoleń, autora wielu publikacji naukowych i popularno naukowych.

Wydarzenie: Monitorowanie alergenów w zakładzie produkcyjnym i gastronomii