Nadzór nad systemem HACCP w zakładzie produkującym środki spożywcze w tym suplementy diety

O szkoleniu

Szkolenie ma na celu przedstawienie wymagań bezpieczeństwa produktów spożywczych, w szczególności w zakładach produkujących suplementy diety zgodnie wymogami przepisów prawa.

W trakcie szkolenia omówione zostaną z praktycznego punktu widzenia m.in. wymagania dotyczące pomieszczeń, urządzeń, identyfikacji zagrożeń oraz zasady tworzenia i utrzymania dokumentacji.

Kto powinien wziąć udział?

Na warsztaty zapraszamy firmy z branży spożywczej, kosmetycznej, farmaceutycznej, w tym:

  • Właścicieli zakładów
  • Producentów, dystrybutorów i importerów żywności, suplementów diety
  • Pełnomocnicy ds. Jakości
  • Osób odpowiedzialnych za jakość
  • Technologów i osób odpowiedzialnych za produkcję
  • Wszystkich osób pragnących poszerzyć swoją wiedzę z powyższego zakresu

Program szkolenia

Moduł 1.
Wytyczne Dobrej Praktyki Higienicznej dotyczące pomieszczeń, urządzeń, pracowników.

Moduł 2.
Dobra Praktyka Produkcyjna od wejścia surowca do wyprodukowania gotowego wyrobu (najważniejsze aspekty).

Moduł 3.
Zakres tworzonej dokumentacji: procedury, instrukcje i formularze.

Moduł 4.
Księga HACCP niezbędne zapisy oraz zasady ich dokumentowania.

Moduł 5.
Krytyczny Punkt kontrolny czy Punkt kontrolny zasady ich wyznaczania.

Moduł 6.
System HACCP wdrożony, System HACCP certyfikowany podobieństwa i różnice w podejściu do Systemu HACCP auditorów i pracowników Inspekcji Sanitarnej.

Czas trwania

10:00-16:00

Terminy i miejsca

To szkolenie nie ma aktualnych terminów. Wyślij zapytanie o nowe terminy bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.

Wymagany komputer z dostępem do internetu.

Rejestracja

Cena standardowa
za osobę
750
+23% VAT
Cena zawiera:
  • zniżkę 5% przy zgłoszeniu za pośrednictwem Eventis.pl (cena standardowa 790 zł)
  • udział w zajęciach
  • materiały szkoleniowe
  • certyfikat uczestnictwa
Zapisz się
FAQ

Najczęściej zadawane pytania

Prosimy o przejście do sekcji Zapisz się, aby wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.

Podczas wypełniania formularza rejestracji zaznacz opcję "Oświadczam, że udział będzie finansowany ze środków publicznych, proszę o wystawienie faktury z zerową stawką VAT."

Jeśli potrzebujesz zarejestrować organizatora w wewnętrznym systemie zamówień możesz zrobić to na dwa sposoby. W trakcie wypełniania zgłoszenia w polu Uwagi przekaż tą informację - opiekun szkolenia skontaktuje się w celu dopełnienia formalności. Możesz to również zrobić samodzielnie z użyciem poniższych danych:
  • Nazwa firmy: Gamma
  • Ulica i nr: Farysa 64
  • Kod pocztowy: 01-971
  • Miejscowość: Warszawa
  • Numer NIP: 1132690108

Najszybszym sposobem kontaktu z organizatorem i uzyskania dodatkowych informacji jest wypełnienie formularza kontaktowego. Możesz też zadzwonić do organizatora.
Kontakt

Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz

Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Wybierz termin wydarzenia
Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Uzupełnij wiadomość
Przeciągnij plik tutaj lub kliknij, żeby dodać.
Potwierdź, że nie jesteś botem.
Musisz zaakceptować regulamin.

Dane kontaktowe

Gamma
01-971 Warszawa, Polska Farysa 64

Organizator

Gamma
01-971 Warszawa, Polska
Farysa 64
woj. mazowieckie
Bierzemy odpowiedzialność za rezultaty – od lat świadomie doskonalimy nasze metody i sposoby pracy nad projektami rozwojowymi. Zarówno kierownicy projektów jak i trenerzy mają silną motywację do dostarczania mierzalnych rezultatów. To potwierdz...
Powiadomienia o nowych terminach

Zapisz się, aby otrzymywać powiadomienia o nowych terminach tego wydarzenia!