Szkolenie: Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP

Wyszukiwanie
Słowo kluczowe:
Np.: temat, miasto, nazwa organizatora...

Adres WWW wydrukowanej strony: https://eventis.pl//szkolenie/podstawy-systemu-ghp-gmp-haccp-36380-id410

Informacje o szkoleniu

  • Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP


    ID szkolenia: 36380
    Typ: Szkolenia
    Branża/temat: Jakość
  • Adres szkolenia:

    Instytut Rozwoju Kadr
    Trzy Lipy 3
    80-172 Gdańsk
    woj. pomorskie
  • Termin szkolenia:

    Data: 3.09.2014
    Godziny zajęć (czas trwania):
    8.30-15.30 /10h
  • Organizator szkolenia:

    Instytut Rozwoju Kadr
Zadaj pytanie:
Zgłoś uczestnictwo:
Narzędzia: Poleć znajomemu Drukuj
Wyszukaj inne
Szkolenia

Opis szkolenia

Informacje podstawowe o szkoleniu:

Szkolenie ma za zadanie zapoznać z podstawowymi systemami bezpieczeństwa żywności jakim są Dobre Praktyki Higieniczne, Dobre Praktyki Produkcyjne i System HACCP.

Szkolenie skierowane jest do:

Szkolenie przeznaczenie jest dla osób z sektora spożywczego, pracowników sklepów, gastronomii, produkcji, transportu związanego z żywnością.

Program szkolenia:

1. Dobre Praktyki Higieniczne
2. Dobre Praktyki Produkcyjne
3. System HACCP
4. Podstawy prawa żywnościowego
5. Wymagania kodeksu żywnościowego

Informacje o prelegentach:

Szkoleniowcy i audytorzy IRK tworzą grupę ekspertów wyspecjalizowanych w konkretnych zagadnieniach.

Formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie www.irk.com.pl.

Koszt i warunki udziału

Ceny:

  • 492,00 zł - 400,00 zł + VAT

Cena zawiera:

szkolenie, materiały szkoleniowe

Dofinansowanie z UE:

Nie.

Warunki udziału i przyjmowania zgłoszeń:

Uczestnictwo w szkoleniu otwartym można zgłosić wysyłając formularz zgłoszeniowy na adres e-mail: szkolenia@irk.com.pl

Wydarzenie: Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP