Szkolenie: Podstawy Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP wg ISO 22000:2005

Wyszukiwanie
Słowo kluczowe:
Np.: temat, miasto, nazwa organizatora...
Kategoria:

Adres WWW wydrukowanej strony: https://eventis.pl//szkolenie/podstawy-systemu-zarzadzania-bezpieczenstwem-zywnosci-haccp-wg-iso-220002005-46856-id12440

Informacje o szkoleniu

TQM Training & Consulting Polska Sp. z o.o.
Zadaj pytanie:
Zgłoś uczestnictwo:
Narzędzia: Poleć znajomemu Drukuj
Wyszukaj inne
Szkolenia i Kursy

Opis szkolenia

Informacje podstawowe o szkoleniu:

Przedmiotem szkolenia jest dostarczenie niezbędnej wiedzy z zakresu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP wg ISO 22000:2005. Szkolenie wprowadza i przygotowuje do właściwego szkolenia na audytora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2005.

Szkolenie skierowane jest do:

Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób chcących zapoznać się z wymaganiami normy ISO 22000 i przygotowują się do szkolenia właściwego na audytora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem wg ISO 22000:2005.

Program szkolenia:

I Wprowadzenie.

II Podstawowe pojęcia, terminy i definicje systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności, HACCP.

III Podstawy funkcjonowania HACCP jako systemu zarządzania.

IV Omówienie normy i wymagań systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000.

V Podstawowe zasady dokumentowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

VI Dokumentowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

VII Rodzaje dokumentów i ich charakterystyka.

VIII Wdrażanie i funkcjonowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

IX Korzyści z wdrożenia i certyfikowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

X Ocena, metody utrzymania i doskonalenia systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Informacje o prelegentach:

TQM Training & Consulting Polska Sp. z o.o.

Koszt i warunki udziału

Ceny:

  • 680,00 - za osobę

Cena zawiera:

udział w szkoleniu, profesjonalne materiały szkoleniowe, zestaw gadżetów firmowych, przerwy kawowe, lunch, certyfikat / zaświadczenie, pomoc w rezerwacji hotelu, możliwość konsultacji po szkoleniu z trenerem.

Dofinansowanie z UE:

Nie.

Warunki udziału i przyjmowania zgłoszeń:

udział w szkoleniu,
profesjonalne materiały szkoleniowe,
zestaw gadżetów firmowych,
przerwy kawowe, lunch,
certyfikat / zaświadczenie,
pomoc w rezerwacji hotelu,
możliwość konsultacji po szkoleniu z trenerem.

Szkolenie, kurs: Podstawy Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP wg ISO 22000:2005