Szkolenie

System HACCP - zasady, wdrażanie, funkcjonowanie

O szkoleniu

Celem szkolenia jest przekazanie uczestnikom wiedzy w zakresie wymagań dla dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej oraz zasad systemu HACCP.
Kto powinien wziąć udział?
Pracownicy związani z wdrożeniem i utrzymaniem systemu HACCP w organizacji

Program szkolenia

 Podstawy zarządzania jakością
 Współczesne zagrożenia żywności
 Koncepcje jakości żywności
 Dobra Praktyka Higieniczna GHP
 Dobra Praktyka Produkcyjna GMP
 7 zasad systemu HACCP
 Analiza zagrożeń
 Określenie Krytycznych Punktów Kontroli (CCP)
 Ustalenie wartości docelowych i monitoringu dla każdego CCP
 Ustalenie działań korygujących
 Ustalenie procedur weryfikacji
 Stworzenie zapisów i dokumentacji systemu
 Ćwiczenia

Czas trwania

2 dni / 16 godzin

Prelegenci

Cytat
-

Gdzie i kiedy

Mikołów 20 - 21 sierpnia 2015
-

Mikołów

-

woj. śląskie

Zapisz się

Cena 1
netto
800 PLN
Cena zawiera:
  • -
Zapisz się

Organizator

Quality Austria - Polska
43-190 Mikołów
Żwirki i wigury 14
woj. śląskie
Quality Austria, międzynarodowa jednostka zajmująca się certyfikacją, kształceniem i ekspertyzami, powstała w wyniku zgrupowania czterech samodzielnych organizacji działających od kilkudziesięciu lat na rynku europejskim. Są nimi ÖQS jednostka c...
FAQ

Najczęściej zadawane pytania

Prosimy o przejście do sekcji Zapisz się, aby wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.

-

Kontakt

Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz

Uzupełnij pole
Wybierz termin wydarzenia
Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Uzupełnij wiadomość
Potwierdź, że nie jesteś botem.
Musisz zaakceptować regulamin.

Dane kontaktowe

Quality Austria - Polska
43-190 Mikołów Żwirki i wigury 14
Darmowy biuletyn informacyjny

Zapisz się do newslettera i otrzymuj powiadomienia o nowych wydarzeniach!