O szkoleniu
Celem szkolenia jest przekazanie uczestnikom wiedzy dotyczącej najnowszych wersji standardów BRC Food v. 7 oraz IFS v. 6 oraz przygotowanie ich do pełnienia funkcji auditora wewnętrznego tych systemów.
Podczas szkolenia uczestnicy zdobędą wiedzę z zakresu różnic pomiędzy poszczególnymi systemami bezpieczeństwa żywności oraz otrzymają praktyczne wskazówki dotyczące utrzymywania tych standardów w organizacji oraz przeprowadzania auditów wewnętrznych.
Podczas szkolenia uczestnicy zdobędą wiedzę z zakresu różnic pomiędzy poszczególnymi systemami bezpieczeństwa żywności oraz otrzymają praktyczne wskazówki dotyczące utrzymywania tych standardów w organizacji oraz przeprowadzania auditów wewnętrznych.
Kto powinien wziąć udział?
Szkolenie skierowane jest do osób zajmujących się audytem wewnętrznym oraz utrzymaniem systemów bezpieczeństwa żywności w organizacji. Zapraszamy także wszystkie osoby, które zainteresowane są zdobyciem nowych kwalifikacji zawodowych.
Program szkolenia
1. Wyjaśnienie podstawowych definicji związanych z systemem GMP, GHP oraz systemem HACCP.
2. Analiza Codex Alimentarius oraz planu HACCP i kodeksu GMP.
3. Szczegółowe omówienie wymagań Standardu BRC Food issue 7/IFS Food v.6
4. Auditowanie – cel i planowanie auditów, a także sposobu przeprowadzenia efektywnego auditu i jego raportowania.
5. Dokumentacja auditu, raporty niezgodności i działania korygujące, listy kontrolne.
6. Zasady oceny przedsiębiorstwa w czasie auditu.
7. Wymagania dotyczące auditorów, opracowanie raportu i działania korygujące.
8. Egzamin końcowy.
2. Analiza Codex Alimentarius oraz planu HACCP i kodeksu GMP.
3. Szczegółowe omówienie wymagań Standardu BRC Food issue 7/IFS Food v.6
4. Auditowanie – cel i planowanie auditów, a także sposobu przeprowadzenia efektywnego auditu i jego raportowania.
5. Dokumentacja auditu, raporty niezgodności i działania korygujące, listy kontrolne.
6. Zasady oceny przedsiębiorstwa w czasie auditu.
7. Wymagania dotyczące auditorów, opracowanie raportu i działania korygujące.
8. Egzamin końcowy.
Czas trwania
9:00-15:15 (2 dni)
Prelegenci

Auditor trzeciej strony BRC. Auditor wiodący ISO 9001 oraz ISO 14001, konsultant ds. wdrażania SZJ i systemu HACCP, GMP, BRC Food w firmach i instytucjach z różnych sektorów gospodarki. Trener i konsultant Centrum Zarządzania Jakością INFOX Sp. z o.o. doświadczony w realizacji szkoleń otwartych i zamkniętych z ww. zakresu.
Rejestracja
Wybierz termin:
Cena 1
netto
810
zł
Cena zawiera:
- certyfikaty potwierdzające ukończenie szkolenia materiały szkoleniowe w wersji elektronicznej i papierowej, poczęstunek.
Zapisz się
Wydarzenie nieaktualne. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Organizator
Centrum Zarządzania Jakością INFOX Sp. z o.o.
30-504 Kraków
Kalwaryjska 69
woj. małopolskie
FAQ
Najczęściej zadawane pytania
Prosimy o przejście do sekcji
Zapisz się, aby
wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje
się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.
Zgłoszenie drogą elektroniczną pod adresem: szkolenia@czj-infox.pl
- Chcesz wiedzieć więcej? Napisz do nas! lub zadzwoń!
Kontakt
Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz
Dane kontaktowe
Centrum Zarządzania Jakością INFOX Sp. z o.o.
30-504 Kraków
Kalwaryjska 69