Wyszukiwanie
Słowo kluczowe:
Np.: temat, miasto, nazwa organizatora...

Adres WWW wydrukowanej strony: https://eventis.pl//szkolenie/wymagania-standardow-sieciowych-brc-food-ver-8-oraz-its-ver-61-73940-id1217

Informacje o szkoleniu

SGP Training&Consulting przy SGP Sp. z o.o.
Zadaj pytanie:
Zgłoś uczestnictwo:
Wyszukaj inne
Szkolenia

Opis szkolenia

Informacje podstawowe o szkoleniu:

Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wymagań standardów sieciowych BRC FOOD Ver 8 oraz ITS Ver 6.1

Szkolenie skierowane jest do:

Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które chcą podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać odpowiednie umiejętności

Szkolenie skierowane jest do:
• osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami produkcji żywności w przedsiębiorstwie
• kierowników i pracowników kontroli jakości,
• absolwentów studiów żywnościowych i gastronomicznych, którzy pragną poszerzyć swoją wiedzę zdobytą podczas studiów,
• pracowników firm produkujących żywność, dystrybutorów, hurtowników, producentów opakowań oraz Inspekcji nadzorujących,

Program szkolenia:

Podstawowe pojęcia dotyczące bezpieczeństwa żywności
• Podstawowe pojęcia dotyczące zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Podstawowe wymagania i powiązanie z BRC Food  IFS Food
• BRC Food ver 8 i IFS  Food ver 6.1 – usystematyzowanie i porównanie  wymagań,
• Wymagania fundamentalne i KO
• Wymagania systemowe standardów bezpieczeństwa żywności
• Strefy ryzyka
• System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
• Plan HACCP / Plan bezpieczeństwa żywności
• Standardy dotyczące zakładu
• Kontrola produktu i procesu
• Personel
• Nowe wymagania BRC Food
-   Monitoring środowiskowy, karma dla zwierząt, 
-   Produkty handlowe – wymagania z modułu dobrowolnego,
• Wymagania dotyczące obrony żywności Food Defence
• Wymagania dotyczące autentyczności Fodde Fraud
• Procedury certyfikacji IFS, BRC
• Ćwiczenia 

Informacje o prelegentach:

Trener SGP

Koszt i warunki udziału

Ceny:

  • 990 zł + 23% VAT za osobę
  • 890 zł + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu powyżej 2 osób

Cena zawiera:

proces szkolenia, sala szkoleniowa, materiały szkoleniowe w formie książkowej wraz z długopisem, wszelkie koszty związane z trenerem, imienny certyfikat uczestnictwa w szkoleniu, przerwy kawowe, obiad, poszkoleniowe konsultacje z trenerem.

Dofinansowanie z UE:

Nie.

Warunki udziału i przyjmowania zgłoszeń:

Prosimy o wypełnienie formularza zgłoszenia dostępnego na górze strony. Po jego otrzymaniu skontaktujemy się, aby potwierdzić zgłoszenie i przekazać wszystkie informacje organizacyjne.


Wydarzenie: Wymagania standardów sieciowych BRC Food Ver 8 oraz ITS Ver 6.1