Wyszukiwanie
Słowo kluczowe:
Np.: temat, miasto, nazwa organizatora...

Adres WWW wydrukowanej strony: https://eventis.pl//szkolenie/zarzadzanie-jakoscia-i-bezpieczenstwem-wg-brciop-global-standard-for-packaging-and-packaging-materials-wyd-4-46125-id17870

Informacje o szkoleniu

  • Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem wg BRC/IOP Global Standard - for Packaging and Packaging Materials wyd. 4


    ID szkolenia: 46125
    Typ: Szkolenia
    Kategoria: Jakość Zarządzanie
  • Termin szkolenia:

    Adres szkolenia:

    Centrum Konferencyjne Szybowcowa
    Leszczyńskiego 4
    Wrocław
    Godziny zajęć (czas trwania):
    od 8 do 16, po 8 godzin dziennie, 2 dni.
  • Organizator szkolenia:

    SOLID CONSULTING Łukasz Kotwica
Zadaj pytanie:
Zgłoś uczestnictwo:
Wyszukaj inne
Szkolenia

Opis szkolenia

Informacje podstawowe o szkoleniu:

Norma jest wszechstronna w zakresie dotyczącym jakości, higieny i bezpieczeństwa produktu w przemyśle opakowań:

– Wyższe bezpieczeństwo produktu i niższe ryzyko odpowiedzialności za produkt,
– Ograniczenie auditów klientowskich i zwiększenie zaufania,
– Możliwość ciągłej obserwacji wszelkich działań i korekty niezgodności,
– Ujednolicenie międzynarodowych standardów.

Szkolenie skierowane jest do:

Szkolenie skierowane jest do osób zaangażowanych w zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w sektorze handlowo-produkcyjnym opakowań z tworzyw takich, jak: papier, drewno, aluminium i stal, szkło oraz plastik.

Program szkolenia:

Dzień pierwszy:
1. Wprowadzenie (prezentacja wykładowcy, przedstawienie celu i programu szkolenia).
2. Wprowadzenie do wymagań standardu BRC/IOP (definicje / terminologia).
3. Zaangażowanie najwyższego kierownictwa i ciągłe doskonalenie.
4. System zarządzania zagrożeniem i ryzykiem/ Bezpieczeństwo wyrobu i system zarządzania jakością.
5. Wymagania infrastrukturalne oraz zarządzanie zasobami ludzkimi.

Dzień drugi:
1. Nadzór nad wyrobem i produkcją.
2. Ćwiczenia praktyczne:
• Przeprowadzenie analizy zagrożeń i jej ocena.
• Projektowanie procedury w zakresie nadzoru nad wypadkami, wycofaniem wyrobu i odwołaniem.
3. Podsumowanie szkolenia.
4. Test.

Informacje o prelegentach:

Szkolenie poprowadzi Pani dr inż. Justyna Górna – absolwentka Wydziału Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Od września 2010 jest pracownikiem naukowo – dydaktycznym Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, na Wydziale Towaroznawstwa w Katedrze Znormalizowanych Systemów Zarządzania. W 2004 roku była inicjatorem uruchomienia studiów podyplomowych pt.: „Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Wyrobów”, w ramach których pełniła funkcję sekretarza i wykładowcy takich przedmiotów, jak: zarządzanie bezpieczeństwem żywności (system HACCP, ISO 22000), integracja systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem, wymagania standardów BRC i IFS. Od roku 2003 zdobywa praktyczne doświadczenie jeśli chodzi o wdrażanie systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Jest autorem wdrożenia licznych projektów z obszaru zarządzania bezpieczeństwem żywności i jakością w oparciu o międzynarodowe standardy ( np. ISO 9001, ISO 22000, BRC/IOP, BRC, IFS, GMP standard B2). Ponadto prowadzi liczne szkolenia z zakresu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w takich organizacjach, jak m.in. Hochland Polska Sp. z o.o., Heinz Polska S.A.

Koszt i warunki udziału

Ceny:

  • 899 zł netto

Cena zawiera:

materiały szkoleniowe, serwis kawowy, obiad dwudaniowy.

Dostępne zniżki:

  • 5% rabat przy zgłoszeniu 2 osób z jednej firmy
  • 8% rabat przy zgłoszeniu 3 osób z jednej firmy
  • 12% rabat przy zgłoszeniu 4 osób z jednej firmy
  • 15% rabat przy zgłoszeniu 5 i więcej osób z jednej firmy

Dofinansowanie z UE:

Nie.

Warunki udziału i przyjmowania zgłoszeń:

Uczestnikiem szkolenia może być każda osoba powyżej 18stego roku życia. Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego, który znajduje się na stronie firmowej www.solidconsulting.com.pl oraz przesłanie go drogą mailowa lub faksem do siedziby firmy.

Wydarzenie: Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem wg BRC/IOP Global Standard - for Packaging and Packaging Materials wyd. 4