O szkoleniu
1. Rodzaje próbek kontrolnych stosowanych w mikrobiologicznych badaniach
ilościowych i jakościowych.
2. Próbki ślepe – cel wykonywania, kryterium oceny, sposób dokumentowania.
3. Próbki powtórzone - cel wykonywania, kryterium oceny, analiza i wyników,
ocena karty kontrolnej, sposób dokumentowania.
4. Próbki równoległe - cel wykonywania, kryterium oceny, analiza i wyników,
ocena karty kontrolne, sposób dokumentowania.
5. Badanie ilościowych CRM – cel wykonywania, kryterium oceny, analiza i ocena
wyników, sposób dokumentowania.
6. Niepewność zliczania kolonii - cel wykonywania, kryterium oceny, analiza i
ocena wyników, sposób dokumentowania.
7. Stosowanie szczepów testowych - cel wykonywania, kryterium oceny, sposób
dokumentowania.
Dla osób zajmujących się badaniami mikrobiologicznymi.
Program szkolenia
1. Rodzaje próbek kontrolnych stosowanych w mikrobiologicznych badaniach
ilościowych i jakościowych.
2. Próbki ślepe – cel wykonywania, kryterium oceny, sposób dokumentowania.
3. Próbki powtórzone - cel wykonywania, kryterium oceny, analiza i wyników,
ocena karty kontrolnej, sposób dokumentowania.
4. Próbki równoległe - cel wykonywania, kryterium oceny, analiza i wyników,
ocena karty kontrolne, sposób dokumentowania.
5. Badanie ilościowych CRM – cel wykonywania, kryterium oceny, analiza i ocena
wyników, sposób dokumentowania.
6. Niepewność zliczania kolonii - cel wykonywania, kryterium oceny, analiza i
ocena wyników, sposób dokumentowania.
7. Stosowanie szczepów testowych - cel wykonywania, kryterium oceny, sposób
dokumentowania.
Czas trwania
Terminy i miejsca
Zapoznaj się z aktualnymi terminami tego szkolenia bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.
Rejestracja
- udział w zajęciach
- materiały szkoleniowo-konferencyjne
- certyfikat uczestnictwa
Brak miejsc. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Termin nieaktualny. Wybierz inny termin powyżej, bądź wypełnij formularz, aby zapytać o planowane nowe terminy.
Organizator

Najczęściej zadawane pytania
Masz pytania? Napisz do nas
