Wymagania Systemu HACCP (wg Codex Alimentarius CXC 1-1969)

O szkoleniu

Dlaczego szkolenie u nas?

W odróżnieniu od szkoleń konkurencji jest to jedna z niewielu ofert, w której nie skupiamy się na omawianiu normy "punkt po punkcie" ... ale zrobimy pełnowartościowy, gruntowny trening, zgodnie ze sztuką trenerską i zasadami uczenia dorosłych
Szkolenie zostało szczegółowo zaprojektowane  biorąc pod uwagę realne problemy związane z opracowaniem, wdrożeniem i zarządzaniem systemem bezpieczeństwa żywności
U nas nie ma miejsca na nudę, za to dajemy sobie sporo przestrzeni na warsztat, pytania i refleksję

Na rynku dostępnych jest wiele szkoleń, świetnych i kiepskich, mądrych i głupich, wartościowych i bezwartościowych... u nas otrzymasz realną wartość, której nie doświadczysz gdzie indziej

Jest ciekawie, jest trudno, jest prosto, jest wartościowo, jest realistycznie, jest wprost i szczerze

 

 

CEL SZKOLENIA

Przygotowanie merytoryczne kadry wyższego i średniego szczebla do wdrożenia systemu HACCP oraz sprawnego nim zarządzania

Dlaczego warto wziąć udział?

KORZYŚCI

- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z systemem HACCP

- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania

- Po szkoleniu uczestnicy potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów

- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów

- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu 

Kto powinien wziąć udział?

Szkolenie HACCP jest skierowane do:

- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności

- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych

- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności

Program szkolenia

1. Definicje i terminy w systemie HACCP

 

2. Wymagania Codex Alimentarius:

- 7 zasad/ 12 etapów wdrażania systemu HACCP
- Obiekt: lokalizacja, pomieszczenia, urządzenia i sprzęt

- Nadzorowanie operacji produkcyjnych

- Utrzymanie i praktyki sanitarne: utrzymanie czystości, nadzór nad szkodnikami i odpadami

- Higiena osobista: stan zdrowia, czystość i zachowanie - pracowników i osób odwiedzających

- Transport

- Informacja o produkcie i świadomość konsumenta

- Szkolenia

Czas trwania

1 dzień , 9.00 - 16.00

Prelegenci

Auditor Wiodący Food Safety Management System (w tym HACCP) realizujący audity certyfikacyjne dla jednostek

Terminy i miejsca

Zapoznaj się z aktualnymi terminami tego szkolenia bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.

Sala dobierana tydzień przed szkoleniem

Bydgoszcz

woj. kujawsko-pomorskie

Sala dobierana tydzień przed szkoleniem

WROCŁAW

woj. dolnośląskie

- MS Teams
- stabilne łącze internetowe
- konieczny mikrofon i słuchawki lub sprawne audio w laptopie
- wskazana kamera
- MS Teams
- stabilne łącze internetowe
- konieczny mikrofon i słuchawki lub sprawne audio w laptopie
- wskazana kamera
Sala dobierana tydzień przed szkoleniem

Poznań

woj. wielkopolskie

Sala dobierana tydzień przed szkoleniem

SZCZECIN

woj. zachodniopomorskie

Rejestracja

Cena netto - stacjonarne
850
+23% VAT
Cena zawiera:
  • udział w zajęciach
  • materiały szkoleniowo-konferencyjne
  • certyfikat uczestnictwa (zobacz wzór )
  • serwis obiadowy
  • przerwy kawowe
Zapisz się
Cena netto - online
750
+23% VAT
Cena zawiera:
  • udział w zajęciach
  • materiały szkoleniowo-konferencyjne
  • certyfikat uczestnictwa (zobacz wzór )
Zapisz się

Organizator

Lubuski Instytut Jakości
66-400 Wawrów
Brzozowa 19C
woj. lubuskie
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI TM to firma szkoleniowo-doradcza zajmująca się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie jakości i produktywności Świadczymy również usługi rekrutacyjne na stanowiska specjalistyczne i managerskie dla obszarów: zapewnienie i ko...
FAQ

Najczęściej zadawane pytania

Prosimy o przejście do sekcji Zapisz się, aby wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.

Przesłanie zgłoszenia do 10 dni przed datą szkolenia.

Płatność na podstawie faktury pro-forma, tydzień przed szkoleniem.

Najszybszym sposobem kontaktu z organizatorem i uzyskania dodatkowych informacji jest wypełnienie formularza kontaktowego. Możesz też zadzwonić do organizatora.
Kontakt

Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz

Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Wybierz termin wydarzenia
Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Uzupełnij wiadomość
Potwierdź, że nie jesteś botem.
Musisz zaakceptować regulamin.

Dane kontaktowe

Lubuski Instytut Jakości
66-400 Wawrów Brzozowa 19C
Powiadomienia o nowych terminach

Zapisz się, aby otrzymywać powiadomienia o nowych terminach tego wydarzenia!