Szkolenie
WYMAGANIA STANDARDU BRC 5
O szkoleniu
Celem szkolenia jest zapoznanie z wymaganiami standardu BRC 5 oraz przedstawienie praktycznych rozwiązań wdrażania wymagań BRC 5.
Kto powinien wziąć udział?
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Program szkolenia
- wprowadzenie do standardu BRC 5;
- zmiany wprowadzone w stosunku do standardu w wersji 4;
- omówienie wymagań BRC 5;
- zaangażowanie kierownictwa;
- system HACCP i zarządzanie jakością;
- zakład i środowisko produkcji;
- kontrola wyrobu;
- kontrola procesu;
- personel;
- proces certyfikacji standardu BRC 5.
- zmiany wprowadzone w stosunku do standardu w wersji 4;
- omówienie wymagań BRC 5;
- zaangażowanie kierownictwa;
- system HACCP i zarządzanie jakością;
- zakład i środowisko produkcji;
- kontrola wyrobu;
- kontrola procesu;
- personel;
- proces certyfikacji standardu BRC 5.
Czas trwania
6 godz.
Prelegenci


Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Akademia.
Weź udział
Cena 1
objęta stawką 23% VAT
399
PLN
Cena zawiera:
- udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe, zaświadczenie, przerwy kawowe oraz lunch.
Weź udział
Wydarzenie nieaktualne. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Organizator
FAQ
Najczęściej zadawane pytania
Prosimy o przejście do sekcji
Weź udział, aby
wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje
się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.
Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie formularza faksowego (http://www.tuevpolska.pl/files/Formularz.pdf) lub on-line (http://www.tuevpolska.pl/szkolenia_dla_firm/) oraz uiszczenie opłat, zgodnie z informacjami w nim zawartymi.
- Chcesz wiedzieć więcej? Napisz do nas! lub zadzwoń!
Kontakt
Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz
Dane kontaktowe
TŪV SŪD Polska Sp. z o.o.
00-252 Warszawa
Podwale 17