Bezpłatne szkolenie otwarte online pt. "Zwiększanie Marży i Sprzedaży na Stoisku Mięsno-Wędliniarskim"

O szkoleniu

Szanowni Państwo,

Z przyjemnością zapraszam Państwa na wyjątkowe, bezpłatne szkolenie otwarte online pt. "Zwiększanie Marży i Sprzedaży na Stoisku Mięsno-Wędliniarskim", które odbędzie się 17 maja 2024 roku, w godzinach 11:00-12:00 na platformie ZOOM.

Szkolenie poprowadzi Beata Huszban - ekspert w dziedzinie zwiększania sprzedaży oraz minimalizacji strat na stoisku mięsnym i wędliniarskim poprzez profesjonalną obsługę Klienta i efektywną ekspozycję produktów.

 

 

Kto powinien wziąć udział?

Szkolenie dostarczy Państwu praktycznej wiedzy i narzędzi, które pozwolą zwiększyć marżę i sprzedaż na stoisku mięsnym i wędliniarskim

Program szkolenia

Podczas tego wydarzenia odkryją Państwo:

  • Sekrety skutecznej prezentacji stoiska mięsno-wędliniarskiego
  • Istotę modelu sprzedażowego Pro-Klienckiego
  • Znaczenie roli sprzedawcy jako eksperta i doradcy, który nie tylko obsługuje, ale również aktywnie sprzedaje

Czas trwania

Początek: 17 Maja 2024, 11:00 (Piątek)

Koniec: 17 Maja 2024, 12:00 (Piątek)

Prelegenci

Beata Huszban

Specjalizacja:

Zwiększenie sprzedaży oraz minimalizacja strat na stoisku mięsno - wędliniarskim poprzez profesjonalną obsługę klienta, efektywną ekspozycję oraz dostępność i jakość oferowanych produktów. Prowadzenie monitoringu poszkoleniowego wyznaczonych celów jako wsparcie dla kierowników sklepu i pracowników stoiska.

 

Wiedza i kompetencje:

Posiada certyfikat Trenera Biznesu. Absolwentka WSB w Chorzowie na kierunkach: Psychologia w biznesie, Psychologia w zarządzaniu, Zarzadzanie zasobami ludzkimi.

5-letnie doświadczenie w wewnętrznych szkoleniach pracowników/kierowników sklepów działów świeżych gównie lad mięsno – wędliniarskiej: obsługa klienta, ekspozycja, sprzedaż, straty, zasady HACCP.

15-letnie praktyczne doświadczenie w zarządzaniu sklepami w dwóch największych sieciach w Polsce (sklepy nisko i wysokoobrotowe) tj. Lidl i Biedronka.

 

Realizowane projekty:

Społem Kalisz, Społem Podwawelska Kraków, Sieć sklepów Bisam Pszczyna, Zakłady Mięsne Gaik Niedośpielin, Sklepy sieci Łysoń, Sklepy sieci Tyran.

 

Doświadczenie zawodowe i osiągnięcia:

Posiada kilkuletnie doświadczenie zawodowe jako Kierownik Sprzedaży Produktów Świeżych, zdobyte w jednej z największych sieci handlowych w Polsce.

Doświadczona w zarządzaniu sprzedażą w strukturze rozproszonej (10/12 sklepów, sklepy nisko i wysokoobrotowe) w zakresie kategorii świeżych generujących około 50% wartości obrotu sklepu, analizie i monitoringu wyników wpływających na realizację celów budżetowych, opracowywaniu i wdrażaniu planów naprawczych.

 

Doświadczona w szkoleniach pracowników sklepów w zakresie kategorii produktów

świeżych głównie lada mięso – wędliny jak również stoiska warzywa-owoce oraz piekarsko-ciastkarskie.

 

Przeprowadza szkolenia sprzedażowe w zakresie profesjonalnej obsługi klienta, technik

sprzedaży, efektywnej ekspozycji towarów oraz standardów obowiązujących w sklepach

mięsnych. Wdrażanie minimalizacji strat na działach świeżych oraz jak skutecznie polecić produkt podnosząc wartość koszyka sprzedażowego.  Prowadzi praktyczny monitoring poszkoleniowy podtrzymujący założone cele szkoleniowe dla klienta.

 

Obecnie jest niezależnym trenerem specjalizującym się w szkoleniach oraz doradztwie z  zakresu zarządzania stoiskami świeżymi – głównie lada mięsno – wędliniarską.

 

Terminy i miejsca

To szkolenie nie ma aktualnych terminów. Wyślij zapytanie o nowe terminy bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.

Platforma Zoom.

Rejestracja

Cena 1
Bilet bezpłatny
0
Cena zawiera:
  • udział w zajęciach
Zapisz się
FAQ

Najczęściej zadawane pytania

Prosimy o przejście do sekcji Zapisz się, aby wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.

Szkolenie jest darmowe. Po zapisaniu się na wydarzenie - wyślemy na adres e-mail link do kolejnego zapisu i potwierdzenia a następnie wiadomość z kodem dostępu i linkiem na platformę ZOOM.

Podczas wypełniania formularza rejestracji zaznacz opcję "Oświadczam, że udział będzie finansowany ze środków publicznych, proszę o wystawienie faktury z zerową stawką VAT."

Jeśli potrzebujesz zarejestrować organizatora w wewnętrznym systemie zamówień możesz zrobić to na dwa sposoby. W trakcie wypełniania zgłoszenia w polu Uwagi przekaż tą informację - opiekun szkolenia skontaktuje się w celu dopełnienia formalności. Możesz to również zrobić samodzielnie z użyciem poniższych danych:
  • Nazwa firmy: Warto Szkolić Sp. z o. o.
  • Ulica i nr: Armii Poznań 36
  • Kod pocztowy: 62-200
  • Miejscowość: Gniezno
  • Numer NIP: 7842496436

Najszybszym sposobem kontaktu z organizatorem i uzyskania dodatkowych informacji jest wypełnienie formularza kontaktowego. Możesz też zadzwonić do organizatora.
Kontakt

Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz

Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Wybierz termin wydarzenia
Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Uzupełnij wiadomość
Potwierdź, że nie jesteś botem.
Musisz zaakceptować regulamin.

Dane kontaktowe

Warto Szkolić Sp. z o. o.
62-200 Gniezno, Polska Armii Poznań 36

Organizator

Warto Szkolić Sp. z o. o.
62-200 Gniezno, Polska
Armii Poznań 36
woj. wielkopolskie
Powiadomienia o nowych terminach

Zapisz się, aby otrzymywać powiadomienia o nowych terminach tego wydarzenia!