O szkoleniu
Szanowni Państwo,
Z przyjemnością zapraszam Państwa na wyjątkowe, bezpłatne szkolenie otwarte online pt. "Zwiększanie Marży i Sprzedaży na Stoisku Mięsno-Wędliniarskim", które odbędzie się 17 maja 2024 roku, w godzinach 11:00-12:00 na platformie ZOOM.
Szkolenie poprowadzi Beata Huszban - ekspert w dziedzinie zwiększania sprzedaży oraz minimalizacji strat na stoisku mięsnym i wędliniarskim poprzez profesjonalną obsługę Klienta i efektywną ekspozycję produktów.
Szkolenie dostarczy Państwu praktycznej wiedzy i narzędzi, które pozwolą zwiększyć marżę i sprzedaż na stoisku mięsnym i wędliniarskim
Program szkolenia
Podczas tego wydarzenia odkryją Państwo:
- Sekrety skutecznej prezentacji stoiska mięsno-wędliniarskiego
- Istotę modelu sprzedażowego Pro-Klienckiego
- Znaczenie roli sprzedawcy jako eksperta i doradcy, który nie tylko obsługuje, ale również aktywnie sprzedaje
Czas trwania
Początek: 17 Maja 2024, 11:00 (Piątek)
Koniec: 17 Maja 2024, 12:00 (Piątek)
Prelegenci
Beata Huszban
Specjalizacja:
Zwiększenie sprzedaży oraz minimalizacja strat na stoisku mięsno - wędliniarskim poprzez profesjonalną obsługę klienta, efektywną ekspozycję oraz dostępność i jakość oferowanych produktów. Prowadzenie monitoringu poszkoleniowego wyznaczonych celów jako wsparcie dla kierowników sklepu i pracowników stoiska.
Wiedza i kompetencje:
Posiada certyfikat Trenera Biznesu. Absolwentka WSB w Chorzowie na kierunkach: Psychologia w biznesie, Psychologia w zarządzaniu, Zarzadzanie zasobami ludzkimi.
5-letnie doświadczenie w wewnętrznych szkoleniach pracowników/kierowników sklepów działów świeżych gównie lad mięsno – wędliniarskiej: obsługa klienta, ekspozycja, sprzedaż, straty, zasady HACCP.
15-letnie praktyczne doświadczenie w zarządzaniu sklepami w dwóch największych sieciach w Polsce (sklepy nisko i wysokoobrotowe) tj. Lidl i Biedronka.
Realizowane projekty:
Społem Kalisz, Społem Podwawelska Kraków, Sieć sklepów Bisam Pszczyna, Zakłady Mięsne Gaik Niedośpielin, Sklepy sieci Łysoń, Sklepy sieci Tyran.
Doświadczenie zawodowe i osiągnięcia:
Posiada kilkuletnie doświadczenie zawodowe jako Kierownik Sprzedaży Produktów Świeżych, zdobyte w jednej z największych sieci handlowych w Polsce.
Doświadczona w zarządzaniu sprzedażą w strukturze rozproszonej (10/12 sklepów, sklepy nisko i wysokoobrotowe) w zakresie kategorii świeżych generujących około 50% wartości obrotu sklepu, analizie i monitoringu wyników wpływających na realizację celów budżetowych, opracowywaniu i wdrażaniu planów naprawczych.
Doświadczona w szkoleniach pracowników sklepów w zakresie kategorii produktów
świeżych głównie lada mięso – wędliny jak również stoiska warzywa-owoce oraz piekarsko-ciastkarskie.
Przeprowadza szkolenia sprzedażowe w zakresie profesjonalnej obsługi klienta, technik
sprzedaży, efektywnej ekspozycji towarów oraz standardów obowiązujących w sklepach
mięsnych. Wdrażanie minimalizacji strat na działach świeżych oraz jak skutecznie polecić produkt podnosząc wartość koszyka sprzedażowego. Prowadzi praktyczny monitoring poszkoleniowy podtrzymujący założone cele szkoleniowe dla klienta.
Obecnie jest niezależnym trenerem specjalizującym się w szkoleniach oraz doradztwie z zakresu zarządzania stoiskami świeżymi – głównie lada mięsno – wędliniarską.
Terminy i miejsca
To szkolenie nie ma aktualnych terminów. Wyślij zapytanie o nowe terminy bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.
Rejestracja
- udział w zajęciach
Wydarzenie nieaktualne. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Najczęściej zadawane pytania
Szkolenie jest darmowe. Po zapisaniu się na wydarzenie - wyślemy na adres e-mail link do kolejnego zapisu i potwierdzenia a następnie wiadomość z kodem dostępu i linkiem na platformę ZOOM.
- Nazwa firmy: Warto Szkolić Sp. z o. o.
- Ulica i nr: Armii Poznań 36
- Kod pocztowy: 62-200
- Miejscowość: Gniezno
- Numer NIP: 7842496436