O szkoleniu
Uczestnicy szkolenia dowiedzą się jak:
budować pozytywny wizerunek obiektu,
dopasować standardy do kategorii obiektu,
przewyższać oczekiwania Gości,
przeciwdziałać obniżaniu jakości obsługi,
przygotować personel do wykonywanej pracy i doskonalić jego umiejętności.
Szkolenie dedykowane jest pracownikom odpowiedzialnym za działania operacyjne oraz menadżerom obiektów hotelowych.
Program szkolenia
1.Wymagania kategoryzacyjne bazy hotelarskiej:
klasyfikacja obiektów
odstępstwa od wymagań
przepisy a rzeczywistość
2.Jakość usług hotelowych:
budowanie wizerunku obiektu
elementy jakościowej obsługi
zakłócenia jakości usług – przyczyny i przeciwdziałanie
3.Standardy hotelowe:
podział standardów
funkcja standardów
standardy a kategoria obiektu
standaryzacja każdego etapu obsługi w Recepcji, Służbie Pięter i Restauracji
przekraczanie oczekiwań Gościa
4. Czynnik ludzki i rola personelu:
kultura organizacji i etyczne postępowanie
szkolenia pracownicze – funkcje, rodzaje, organizacja
zarządzanie przez cele
motywacja pracowników
istota komunikacji i pracy zespołowej
5.Kontrola jakości:
obszary badania
metody
analiza wyników kontroli i plan działania
Czas trwania
Dzień I: 11:00 - 18:30
Dzień II: 8:30 - 17:00
Terminy i miejsca
Zapoznaj się z aktualnymi terminami tego szkolenia bądź zapisz na powiadomienia o nowych terminach.
Rejestracja
- udział w zajęciach
- materiały szkoleniowe
- certyfikat uczestnictwa
- serwis obiadowy
- przerwy kawowe
- konsultacje indywidualne
- Rozwiń
Brak miejsc. Wypełnij formularz, aby zapytać o nowe terminy.
Termin nieaktualny. Wybierz inny termin powyżej, bądź wypełnij formularz, aby zapytać o planowane nowe terminy.
Organizator

Najczęściej zadawane pytania
przelew
- Nazwa firmy: CeDeKa Centrum Doskonalenia Kadr
- Ulica i nr: Kiepury 30
- Kod pocztowy: 86-105
- Miejscowość: Świecie
- Numer NIP: 5591658804
Masz pytania? Napisz do nas
