Szkolenie: Zasady GHP/GMP oraz System HACCP (minimum sanitarne, wymagane przez Sanepid)

Wyszukiwanie
Słowo kluczowe:
Np.: temat, miasto, nazwa organizatora...

Adres WWW wydrukowanej strony: https://eventis.pl//szkolenie/zasady-ghpgmp-oraz-system-haccp-minimum-sanitarne-wymagane-przez-sanepid-20411

Informacje o szkoleniu

  • Zasady GHP/GMP oraz System HACCP (minimum sanitarne, wymagane przez Sanepid)


    ID szkolenia: 20411
    Typ: Szkolenia
    Kategoria: Jakość
  • Termin szkolenia:

    Adres szkolenia:

    Wrocław, Legnica, Wałbrzych, Jelenia Góra, Kłodzko, siedziba klienta (cały kraj)
    Wrocław, Legnica, Wałbrzych, Jelenia Góra, Kłodzko, siedziba klienta (cały kraj)
    Wrocław, Legnica, Wałbrzych, Jelenia Góra, Kłodzko, siedziba klienta (cały kraj)
    Godziny zajęć (czas trwania):
    do uzgodnienia
  • Organizator szkolenia:

    Firma Doradczo-szkoleniowa JAKOŚĆ
Zadaj pytanie:
Zgłoś uczestnictwo:
Narzędzia: Poleć znajomemu Drukuj
Wyszukaj inne
Szkolenia

Opis szkolenia

Informacje podstawowe o szkoleniu:

Forma zajęć: wykład, dyskusja, konsultacje

Cel szkolenia:

Zapoznanie uczestników z Prawem Żywnościowym (Codex Alimentarius), Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Produkcyjnymi (GHP/GMP) oraz rodzajami zagrożeń jako podstawą do przestrzegania wytycznych Systemu HACCP

Szkolenie skierowane jest do:

Szkolenie skierowane jest do kandydatów związanych bezpośrednio z produkcją/obrotem żywności

Program szkolenia:

1. ZASADY GHP/GMP:
a. Wprowadzenie do Dobrych Praktyk
b. Podstawowe reguły (zasady higieny, GMP)
c. Dokumentacja (przykłady)

2. SYSTEM HACCP:
a. Omówienie zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
b. Definicja Systemu i Plan HACCP (analiza)

3. PODSUMOWANIE

Informacje o prelegentach:

Czynny auditor IRCA, doświadczony konsultant z wieloletnią praktyką w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności

Koszt i warunki udziału

Ceny:

  • 50 - Podana cena za osobę dotyczy grupy 6 os. bez kosztów dojazdu. W przypadku większej ilości chętnych lub stałej współpracy możliwość negocjacji ceny.

Cena zawiera:

Materiały szkoleniowe, Certyfikat potwierdzający odbycie szkolenia

Dofinansowanie z UE:

Nie.

Warunki udziału i przyjmowania zgłoszeń:

Szkolenie organizowane w formule zamkniętej, przeprowadzane tylko w siedzibie klienta (cały kraj).

Wydarzenie: Zasady GHP/GMP oraz System HACCP (minimum sanitarne, wymagane przez Sanepid)