Szkolenie

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w zakładzie spożywczym (HACCP+ISO 22000)

O szkoleniu

Szkolenie omawiające tematykę bezpieczeństwa żywności w zakłądach spożywczych
Kto powinien wziąć udział?
Szkolenie skierowane do pracowników z branży spożywczej oraz osób, które zamierzają zdobyć wiedzę z zakresu zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Program szkolenia

1. Bezpieczeństwo a jakość żywności
2. Uwarunkowania prawne wdrażania systemu HACCP w zakładach spożywczych
3. Zagrożenia w produkcji żywności
4. Dobra praktyka higieniczna (GHP) oraz dobra praktyka produkcyjna (GMP)
5. System HACCP – wymagania i dokumentowanie
6. Symulacja wdrożenia systemu HACCP – bariery, korzyści, występujące niezgodności.
7. Przegląd wybranych systemów zapewnienia i zarządzania jakością (QACP, IFS, BRC, ISO 22000)
8. Urzędowy nadzór nad żywnością – podstawy i zakres systemu RASFF
9. Egzamin testowy
10. Omówienie wyników testu
11. Podsumowanie szkolenia

Prelegenci

Cytat
doświadczony praktyk z branży spożywczej
auditor wiodący systemu zarządzania jakością

Gdzie i kiedy

Łódź 22 - 23 lutego 2012
TAKA QUALITY

Łódź

sala w centrum Łodzi

woj. łódzkie

Weź udział

Cena 1
os./ zawiera podatek VAT
738 PLN
Cena zawiera:
  • materiały szkoleniowe, przerwy kawowe, lunch, certyfikat

Organizator

TAKA QUALITY Tomasz Andrysiak
91-225 Łódź
Gruntowa 3a
woj. łódzkie
FAQ

Najczęściej zadawane pytania

Prosimy o przejście do sekcji Weź udział, aby wypełnić formularz zgłoszenia w wydarzeniu. Po jego wysłaniu organizator skontaktuje się celem potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia i przekazania szczegółów organizacyjnych.

do uzgodnienia

Kontakt

Masz pytania? Napisz do nas

Wypełnij formularz

Wiadomość została wysłana!
Uzupełnij pole
Wybierz termin wydarzenia
Uzupełnij pole
Uzupełnij pole
Uzupełnij wiadomość
Potwierdź, że nie jesteś botem.
Musisz zaakceptować regulamin.

Dane kontaktowe

TAKA QUALITY Tomasz Andrysiak
91-225 Łódź Gruntowa 3a
Darmowy biuletyn informacyjny

Zapisz się do newslettera i otrzymuj powiadomienia o nowych wydarzeniach!